سقف عرشه فولادی

اجرای این نوع سقف با دیگر سقف‌ها تفاوت دارد به این دلیل که سقف عرشه فولادی با استفاده از آرماتوربندی و بتن‌ریزی بر روی ورق‌های فولادی اجرا می‌گردد.

در ضمن این مواد در رنگهای مختلف موجود می باشد. ۷۲ ساعت پس از این عملیات به وسیله دستگاه کاتر شیارهایی به عمق ۳ سانتی متر و در شبکه ای به فواصل ۲ متر ایجاد می گردد تا علاوه بر زیبایی به عنوان یک نوع درز انبساط عمل کرده و مانع از ترک خوردن بتن گردد .

سقف عرشه فولادی است هشت عنصر اصلی تشکیل شده است که عبارتند از:

به دلیل سبک وزن بودن و ابزارهای خاص نصب، سرعت نصب بسیار بالاست

استفاده از سقف عرشه فولادی به معمار امکان اجرای سقف و بتن‌ریزی در تمامی طبقات یک ساختمان به طور هم‌زمان را فراهم می‌کند.

مزایای استفاده از سقف عرشه فولادی شامل وزن سبک، زمان اجرای کوتاه، مقاومت بالا در برابر بارهای زنده و مرده، انعطاف‌پذیری در طراحی و نصب، مقاومت بالا در برابر حریق و زلزله و هزینه کمتر نسبت است.

علاوه‌براین، عرشه سقف فلزی ساختمان را از فشار باد حفظ می‌کند. همچنین سقف را در مقابل فشار برف، زلزله و آتش‌سوزی مقاوم می‌کند. به‌همین‌دلیل قیمت عرشه فولادی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای سازه‌ها بسیار مهم است.

خصوصیات شیمیایی پوشش فلزی ورق و نوع سقف عرشه فولادی آلیاژ ترکیبی آن هم از دیگر عوامل موثر در قیمت به شمار می‌آید. پوشش رنگی ورق و به کار گیری ویژگی‌های پس رنگ‌زدگی و پیش رنگ‌زدگی هم روی قیمت تمام شده‌ی این گونه سقف‌ها موثر است. جهت سفارش و اطلاع از قیمت عرشه فولادی با شماره ۶۶۲۰۰۲۰۰ –۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

قیمت عرشه فولادی را می‌توان با بررسی کارخانه‌های تولیدکننده آن ارزیابی کرد. در بیشتر کارخانه‌های تولید آهن‌آلات در کشور ورق عرشه فولادی با استفاده از ورق گالوانیزه تولید می‌شود.

 حمل و نصب و ورقهای عرشه باید به گونه ای صورت گیرد که در حین حمل آسیب دیدگی برای ورق به وجود نیاید .

قیمت سقف عرشه فولادی همیشه در نوسان است و به‌علت پرکاربرد بودن آن یکی از موارد قابل توجه و پیگیری فعالان ساخت‌و‌ساز است.

این مدل با توجه به روکش خاصی که دارد برای محیط‌های خورنده مناسب‌تر است.

سقف عرشه فولادی معمولاً برای پوشش ساختمان‌های صنعتی، اداری و تجاری استفاده می‌شود.

درواقع سقف عرشه فولادی، نوعی سقف خمشی مختلط می‌باشد چراکه در طراحی و ساخت آن از دو عنصر، ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل و برش‌گیر‌ها یا همان گل‌میخ‌ها که در ادامه مقاله به معرفی کامل آن‌ها خواهیم پرداخت، استفاده می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *